Relatiegeschenken

0

Geef een luchtje cadeau als relatiegeschenk!

Het vinden van een geschikt en betaalbaar relatiegeschenk voor uw zakenpartners of relaties is vaak niet eenvoudig. Een goede fles wijn of een boeket kan een goede oplossing vormen, maar wordt al door tal van verschillende werkgevers aan werknemers gegeven. Zoekt u naar een origineel cadeau? Wellicht is een geurtje de perfecte oplossing! Hierbij heeft u de keuze tussen een vooraf gekozen geurtje, wat het altijd goed doet als relatiegeschenken en een cadeaubon, waarmee een werknemer zelf een geurtje uit kan kiezen. Zo heeft u een veel origineler cadeau dan bijvoorbeeld een fles wijn, tijdschrift, enzovoorts. Voor welk type geurtje kiest u?

Verschillende geurtjes voor mannen en vrouwen

Een relatiegeschenk bestelt u tegenwoordig heel eenvoudig online! Verschillende bedrijven bieden een ruime keuze aan relatiegeschenken. Naast de verschillende geurtjes voor mannen en vrouwen heeft u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te kiezen voor een verwenpakket met gezichtsmaskers, massagegel, enzovoorts. Of kies voor een cadeaubon die u bij een wellnesscentrum of kapper in kunt zetten! Het zijn originele relatiegeschenken, die passen bij vrijwel iedere werknemer.

Geurtjes worden in verschillende soorten en prijsklassen aangeboden. Wilt u bijvoorbeeld een goedkoop geurtje tot €20,- of geeft u de voorkeur aan geurtjes van duurdere merken? Met een cadeaubon kan een werknemer of een zakenpartner zelf een geschikt geurtje uitzoeken via internet of een drogisterij. Daarbij kan een werknemer er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld nog wat extra geld bij te leggen, naast de cadeaubon. Hierdoor is het mogelijk om ook een geurtje uit een duurder segment te kiezen.

U kunt er naast een los geurtje ook voor kiezen om bijvoorbeeld een combinatie te maken van verschillende relatiegeschenken. Maak een ontspanpakket met een paar gezichtsmaskers, een geurtje en bijvoorbeeld een fles wijn. Zo hebben uw werknemers alle benodigdheden voor een ontspannen avond!

Andere soorten relatiegeschenken

Een geurtje, gezichtsmaskers of een combinatie hiervan zijn slechts enkele voorbeelden van relatiegeschenken. Er worden tegenwoordig nog veel meer relatiegeschenken aangeboden! Voor een IT bedrijf zou een relatiegeschenk als een USB-stick of bijvoorbeeld een muismat geschikt zijn, terwijl een bedrijf in de horecabranche zich wellicht eerder richt op een fles wijn, een cadeaubon om uiteten te gaan, enzovoorts. Ook zijn er verschillende relatiegeschenken die in vrijwel iedere branche gebruikt kunnen worden om zakenrelaties te verassen met een kleinigheid. Het nadeel aan dergelijke relatiegeschenken kan zijn, dat u deze in een bepaald aantal dient aan te schaffen. Dit geldt niet voor de geurtjes, die u los kunt kopen! Een belangrijk aspect, die voornamelijk afhankelijk is het formaat van uw onderneming en het aantal klanten wat u jaarlijks heeft. Een aanrader is Lavista Relatiegeschenken

Voorbeelden van allround relatiegeschenken zijn accessoires voor in huis, zoals producten voor in de keuken, kaarsen, een beeldje, enzovoorts. Ook gereedschappen voor in de tuin doen het altijd goed, zoals de combinatie van een schepje, een bloem of wat zaadjes voor groenten. Dit valt goed te combineren met wensen als ‘een gezond nieuwjaar!’, etc. Relatiegeschenken die u kunt gebruiken voor het promoten van uw onderneming zijn caps, shirts of bijvoorbeeld pennen met het logo van uw bedrijf.
Welk type relatiegeschenk kiest u?

Share.

Leave A Reply