Burberry Parfum

0

Burberry Brit is een sexy, excentrieke geur. Met een vleugje limoen, ijzige peer en groene amandelen. Het heeft ook accenten van witte pioen, gesuikerde amandelen, mahonie hout, amber, vanille en tonkabonen. De fles is ontworpen door Fabien Baron. Burberry Brit is uitgebracht door het modehuis van Burberry in 2003.

Burberry is van oorsprong een Britse kleding fabrikant en retailer die opgericht is in 1856. Burberry is een marktleider in luxe consumentenproducten in bijna elke belangrijke markt in de wereld. Vandaag de dag heeft Burberry zichzelf getransformeerd naar een meer modern merk en is zeer populair. Zowel de kleding als de herengeuren en damesgeuren van Burberry vinden gretig aftrek. De parfum uitbreiding van jaren geleden heeft een belangrijke rol gespeeld in de snelle groei van het merk Burberry.

Burberry Brit voor Heren

Burberry Brit voor HerenBurberry Brit Men is voor de moderne man, die nog steeds klassiek wil blijven. Burberry Brit Men werd gelanceerd in 2004. Een geraffineerd, verfijnd aroma voor mannen. Het is een geweldige mix van groensoorten, accenten van nootmuskaat en tonkaboon.

Burberry Brit voor Dames

Burberry Brit voor DamesBurberry Brit is een sexy, excentrieke geur. Met een vleugje limoen, ijzige peer en groene amandelen. Het heeft ook accenten van witte pioen, gesuikerde amandelen, mahonie hout, amber, vanille en tonkabonen. De fles is ontworpen door Fabien Baron. Burberry Brit is uitgebracht door het modehuis van Burberry in 2003.

Burberry London voor Heren

Burberry London voor HerenBurberry London Men werd gelanceerd in 2006 door het beroemde modehuis Burberry. Het is een ori├źntaals-kruidige geur, die is ontworpen door Antoine Maisondieu. De topnoten zijn kaneelbladeren, lavendel, bergamot en peper. De middennoten zijn mimosa bloem, port en leer. De basis wordt gevormd door opopanax (zoete mirre), tabaksbladeren, guaiac hout en eikenmos. Op de door Fabien Baron ontworpen flacon van Burberry London for Men is de kenmerkende ruit van Burberry te zien.

Burberry The Beat voor Heren

Burberry The Beat voor HerenBurberry The Beat for Men is een moderne citrus-aromatische geur voor mannen. Hij werd in 2008 geïntroduceerd door het Britse luxemerk. Burberry The Beat for Men werd gemaakt door meesterparfumeurs Oliver Polge en Domitille Berthier. Polge werkte ook mee aan de vrouwelijke versie van Burberry The Beat. De topnoten van deze geur zijn zwarte peper, citroen en violet. De hartnoten zijn geranium en tijm. De basisnoten zijn vetiver en verschillende houtsoorten.

Burberry Weekend voor Dames

Burberry Weekend voor DamesBurberry Weekend werd gelanceerd door het parfumhuis van Burberry in 1997. Burberry Weekend wordt geclassificeerd als een scherpe en bloemrijke geur. Deze vrouwelijke geur bezit een mix van zachte perzik, abrikoos, goudsbloem, sandelhout, vanille en muskus. Het is een mooie geur om overdag te dragen.

Hieronder vind u de tijdlijn en het complete overzicht van de Burberry parfum historie:

Burberry Parfum

  • 1991 – Society
  • 1995 – Burberry voor mannen en vrouwen
  • 1997 – Weekend voor mannen en vrouwen
  • 2000 – Touch voor mannen en vrouwen
  • 2003 – Brit voor vrouwen
  • 2003 – Tender Touch
  • 2004 – Brit voor mannen
  • 2006 – Burberry London voor mannen en vrouwen
  • 2008 – The Beat voor mannen en vrouwen
  • 2011 – Burberry Sport Ice voor mannen en vrouwen

 

Share.

Leave A Reply