Diesel Parfum

0

Diesel, bekend om zijn aanbod van stijlvolle jeans is opgericht is 1978 door de Italiaan Renzo Rosso. Renzo begon zijn carriere na zijn studie aan een industrieel mode-school en hij wist samen met een aantal lokale producenten tot een aantal succesvolle merken te komen.

Sindsdien is het bedrijf begonnen met een agressieve groeistrategie en wist zich uit te breiden naar ongeveer 300 Diesel-branded stores over de hele wereld met een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard euro. Naast jeans heeft het merk Diesel zich ook uitgebreid naar schoenen, ondergoed, brillen, horloges en in 1996 parfums. De lancering van zijn eerste unisex geur, simpelweg genaamd Diesel (nu gestopt), is mede dankzij de samenwerking met L’Oreal van de grond gekomen.

Diesel Fuel For Life voor Dames

Diesel Fuel For Life voor DamesEen nonchalante en sensuele parfum voor de rebelse vrouw die hun graag hun grenzen verleggen. Diesel Fuel for Life laat een vrouw zich sexy en vrouwelijk voelen. Een luchtje die je je leven laat leiden zoals elke vrouw dat wil. Fuel for Life heeft ingrediënten als tuberoos, cistus labdanum, musk, citroen, mandarijn, kaneel, zoethout, anijszaad, jasmijn, peer, grapefruit en aloë vera.

Diesel Only The Brave voor Heren

Diesel Only The Brave voor HerenOnly The Brave is gelanceerd in 2009. De geur is ontworpen door Alienor Massenet, Olivier Polge en Pierre Wargnye. Het is een krachtige mannengeur van Diesel, het kledingmerk dat bekend is geworden met zijn jeans. Only The Brave is een oriëntaals-houtachtige-leer geur. De noten zijn onder andere leer, citroen, amber en ceder. De fles werd geïnspireerd door de tatoeage die Renzo Russo, de eigenaar van Diesel heeft op zijn knokkels. Only The Brave van Diesel is een geur voor mannen die ervoor kiezen een held te zijn.

Diesel Green voor Dames

Diesel Green voor DamesDiesel Green Feminine van Diesel is een houtachtig parfum voor vrouwen. Diesel Green Feminine werd gelanceerd in 2004. De topnoten zijn limoen en gember. De midden noten zijn anjer, iris, oranjebloesem, kaneel, jasmijn, kruidnagel en roos en de basisnoten zijn amber, sandelhout, musk, vanille en ceder.

Hieronder vind u de tijdlijn en het complete overzicht van Diesel:

Diesel Parfum

  • 1996 – Diesel (unisex – niet meer verkrijgbaar)
  • 1997 – Diesel Plus Plus Feminine en Masculine
  • 1999 – Diesel Zero Plus Feminine en Masculine
  • 2001 – Diesel Green Feminine en Masculine
  • 2007 – Diesel Fuel for Life voor mannen en vrouwen
  • 2008 – Diesel Fuel for Life Unlimited voor vrouwen
  • 2009 – Only the Brave
  • 2009/2010 – Diesel Fuel for Life Summer voor vrouwen en mannen
  • 2010 – Only the Brave Iron Man Limited Edition
  • 2011 – Diesel Fuel for Life Denim Collection voor vrouwen en mannen
Share.

Leave A Reply