Parfum kopen

Online parfum kopen brengt veel eenvoud met zich mee en is steeds makkelijker geworden, zo hoeft u niet langer de deur uit om uw favoriete geurtje in huis te halen en is het wachten in een lange rij voor de kassa verleden tijd! Nadat u veilig heeft betaald met het online bankieren via uw eigen bank, wordt de gekochte parfum vaak een werkdag later al bij u thuis afgeleverd. In veel webwinkels is het mogelijk om, alvorens u de parfum koopt, door het gehele assortiment te scrollen, te sorteren op bijvoorbeeld de prijs van de verschillende parfums, het aanbod van een bepaald merk in te zien, enzovoorts. Zo heeft u een beter overzicht in de mogelijkheden en kunt u rustig vanaf de bank parfum kopen, zonder gestrest een winkel door te moeten.

Om bij het online kopen van parfum niet in verwarring te raken met termen als Eau de Toilette, Eau de Parfum en Eau de Cologne, leggen we de verschillen graag aan u voor. Het onderscheid tussen deze termen wordt gemaakt in de sterkte van een parfum, wat voornamelijk afhankelijk is van de verhouding tussen de parfumolie en de alcohol in een parfum. Het kopen van parfum is dus iets anders, dan de aankoop van een Eau de Parfum!

Parfum zelf is de meest geconcentreerde vorm parfum, die je kunt kopen. Waar de verhouding bij Eau de Toilette, Eau de Parfum en Eau de cologne vrijwel altijd onder de vijftien procent ligt, biedt parfum een verhouding tussen de vijftien en vijfentwintig procent. Een aanmerkelijk verschil, waar u bij het parfum kopen rekening mee kunt houden om niet in verwarring te raken!

Veilig online parfum kopen

Wanneer u de juiste parfum gevonden heeft, kunt u de parfum kopen door deze aan uw fictieve winkelwand toe te voegen. Bij het afrekenen heeft u vervolgens een aantal betalingsmogelijkheden, zo is het vaak mogelijk om met een credit card te betalen, door middel van online bankieren of in sommige gevallen met PayPal. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u vervolgens een van deze betalingsmethoden om uw parfum te kopen.

Doordat de betalingen via de bank of bijvoorbeeld Paypal verlopen, kunt u veilig online parfum kopen en weet u zeker, dat uw aankoopbedrag bij de aanbieder terechtkomt op een veilig manier. Om helemaal zeker te zijn van uw zaak, kunt u op internet zoeken naar recensies van eerdere klanten over de aanbieder. Zo heeft u bij het online kopen van parfum een veilig gevoel, alvorens u de betaling verricht.

Hoe weet ik of ik originele parfums koop?

In Nederland, maar ook elders in Europa, is het strafbaar om parfums te verkopen, die zijn nagemaakt van het origineel. Hoewel het op markten nog wel eens voorkomt dat kooplieden een nagemaakte versie van een dure parfum verkopen, is dit in webwinkels vaak niet het geval. Aanbieders lopen immers het risico betrapt te worden, met een rechtszaak en vaak zelfs gevangenisstraf tot gevolg. Mocht u twijfelen over de prijs van een aangeboden parfum, die veel lager ligt dan bijvoorbeeld de prijs van een gelijkwaardige parfum in de drogisterij, dan kunt u voor de zekerheid naar recensies van de aanbieder zoeken op internet.

Wilt u helemaal zeker zijn, dat u een originele parfum koopt via een webwinkel? Kies dan voor de webwinkels van de grote drogisterijen of warenhuizen in Nederland. Hoewel dit soms niet de laagste prijs is, bent u wel zeker van een originele parfum!

Parfum online bestellen

Het online bestellen van Parfum is de afgelopen jaren steeds eenvoudiger geworden, terwijl het aanbod aan parfums juist is toegenomen. Allereerst zoekt u een geschikte aanbieder voor parfum, door bijvoorbeeld recensies van webwinkels te lezen of op internet te zoeken naar een betrouwbaar ogende webwinkel. Nadat u de gewenste parfum gekozen heeft uit het assortiment van de webwinkel, bijvoorbeeld door deze eerst te sorteren op bepaalde merken, een maximale prijs of een bepaalde geur, kunt u deze parfum aan uw virtuele winkelmandje toevoegen.

Bij het online bestellen van parfum betaalt u direct, alvorens de parfum naar uw bezorgadres wordt toegestuurd. Het betalen van parfum kan vaak met meerdere betalingsmiddelen, denk aan een betaling met uw credit card, door middel van online bankieren of met bijvoorbeeld Paypal. De betaling verloopt vervolgens via de organisatie, waar de betalingsmogelijkheid toebehoort en niet via de eigenaar van de webwinkel. Zo weet u zeker, dat de betaling op een veilige manier verloopt!

Nadat de online bestelling van uw parfum is afgerond, ontvangt u vaak een bevestiging per mail en kunt u de parfum enkele werkdagen later thuis verwachten.